Първоначално публикувано от radostin_ivanov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предстояща покупка на 166-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТей тей ще има да ги смяташ тия работи докато гледаш нечии стопове. Бензин за да дръпне дизел трябва да е много повече конеКолко точно повече, ще стане ясно ако колегата ги опъне 2-те коли
Ще е интересно!
Истината е, че всички с JTD-да, дето скачат на бензинките са най-малкото ремапвани, а в много случаи и с други турбини и интеркулери. На роман жтд-то например беше 210 коня на колелата, такова жтд е нормално да бие 3.0 в6. Според мен също добър 3.0 е доста по-силен от ремапнато 2.4 жтд 10в'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеДали ? http://www.youtube.com/watch?v=-RRAIDsPcNc
Истината е, че всички с JTD-да, дето скачат на бензинките са най-малкото ремапвани, а в много случаи и с други турбини и интеркулери. На роман жтд-то например беше 210 коня на колелата, такова жтд е нормално да бие 3.0 в6. Според мен също добър 3.0 е доста по-силен от ремапнато 2.4 жтд 10вsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ аз залагам с мойта 2,4 ще пребия твоето 3,0 v6 -- 156 vs 156Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.
Comment
-
ПОБЕДА БРАТЯ по ПЕЧКИ !!!!Днес чупих кокалите на една 166 3.0 V6 немска регистрация с двама мангасаряна вътре....сигурно отиваха на море
. От Пазарджик към густо майна филибето.До 200км/ч се държаха .... после или ги фана шубе,или колата толкова им можеше.Нещото което ми направи впечатление...когато ми се изпречка някой,пред мен да изпреварва,и следователно ни отбие от скороста....печката наемаше доста по бързо от шестака....или поне с такова впечатление оставах,набирах доста по осезаемо...и се отдалечавах,в последствие ме догонваше.
Беше забавно....и тоя шестак беше мн намазан,убавец си беше.
По скоромната ми преценка...мисля че,победата ще зависи единствено от шофьорите.....защото и двете коли са серьозни машини , и се държат еднакво.
На старт съм убеден че печката ще наеме много напред...поради факт,турбината....от там на татък ще варват еднакво.
Най добрия вариянт...Калояново,една до друга,каси бири...кой за коя е....и газ.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеА германеца знаеше ли, че се дърпате?и ме напъна....рекох си ..ок...давай да караме щом искаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщениеЩом казваш,може и така да е,работата е там че няма как да разберем,тъй като няма да седна да бия 4000 км да правя замервания.
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТака е то турбото като надуе в 2,4 става като 5,4
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеПОБЕДА БРАТЯ по ПЕЧКИ !!!!Днес чупих кокалите на една 166 3.0 V6 немска регистрация с двама мангасаряна вътре....сигурно отиваха на море
. От Пазарджик към густо майна филибето.До 200км/ч се държаха .... после или ги фана шубе,или колата толкова им можеше.Нещото което ми направи впечатление...когато ми се изпречка някой,пред мен да изпреварва,и следователно ни отбие от скороста....печката наемаше доста по бързо от шестака....или поне с такова впечатление оставах,набирах доста по осезаемо...и се отдалечавах,в последствие ме догонваше.
Беше забавно....и тоя шестак беше мн намазан,убавец си беше.
По скоромната ми преценка...мисля че,победата ще зависи единствено от шофьорите.....защото и двете коли са серьозни машини , и се държат еднакво.
На старт съм убеден че печката ще наеме много напред...поради факт,турбината....от там на татък ще варват еднакво.
Най добрия вариянт...Калояново,една до друга,каси бири...кой за коя е....и газ.Alfa-Romeo 156 2.5 V6
Yamaha MT-09 Tracer
Comment
Comment